Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Reducerea varstei de pensionare

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 12-07-2023
Vizitator
In perioada 01.04.87-31.08.97 am lucrat in conditii deosebite 10 si 5 luni.In aceasta perioada am avut doua intreruperi cu concediu maternitate si ingrijire copil de 8 luni prima oara in 1991 si a doua de 1 an si 7 luni 1993-1994.In 1997 cand societatea a disponibilizat personalul am primit adeverinta cu 10 ani si 5 luni vechime in grupa cu conditii deosebite.Pentru pensionare am solicitat o adeverinta care sa respecte formatul legal si am primit o adeverinta care excepteaza acele perioade ca fiind vechime in grupa a-II-a.In cartea de munca aceste perioade nu sunt inscrise ca suspendare.Fara acea perioada nu ma pot pensiona in 2023, avand reducere doar 7 ani si 4 luni.Este corect ca a fost scoasa perioada concediului de maternitate si ingrijire copil? Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.