Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Recalculare pensie limita de varsta

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 06-09-2023

Buna ziua , ma numesc Avram Florentin pensionar limita de varsta am o intrebare la d-voastra :
ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 70 din 31 august 2023 stipuleaza in art.3 lit a urmatoarele;

a) determinarea stagiilor de cotizare și a numărului de puncte pentru perioadele de vechime în muncă realizate anterior datei de 1 aprilie 2001, în baza informațiilor existente în arhiva electronică, în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 1.768/2005 privind preluarea din carnetele de muncă a datelor referitoare la perioadele de stagiu de cotizare realizat în sistemul public de pensii anterior datei de 1 aprilie 2001, cu modificările și completările ulterioare;
mai este necesar ca eu sa ma duc personal la casa teritoriala de pensii pentru a mi se recalcula pensia cu stadiile inante de 1.04.2001?

Va multumesc.

Fl. Avram
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.