Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Datele de contact ale arhivelor ITUC Rovinari si IACC Rovinari

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 09-01-2024
Vizitator
Va salut,

Conform Legii nr.360/2023, venitul total lunar realizat, brut sau net, după caz, se dovedeşte prin adeverinţă întocmită conform modelului prevăzut în anexa nr. 6 la Legea nr.360/2023, eliberată pe baza statelor de plată, de către angajatori, deţinătorii legali de arhive sau operatorii economici autorizaţi de Arhivele Naţionale pentru prestarea serviciilor arhivistice care au dreptul legal de a certifica aceste date, în original.

In acest context, imi sunt necesare coordonatele de contact ale deținătorilor legali au arhivelor
1. I.T.U.C. Rovinari (pentru perioada 1.12.1983-1.06.1987)
2. I.A.C.C. Rovinari (pentru perioada 29.04.1988-10.01.1991).

Vă multumesc
Răspunde
 02-09-2025
Vizitator

Am lucrat la IACC Rovinari in perioada 20 August 1985 am piérdut cartea de munca am anuntat o pierduta acum am nevoie de adeverinte de la arhiva,unde gasesc arhiva si ce trebuie sa fac.
Răspunde
 07-09-2025
Vizitator
Depuneti la Arhivele Nationale o cerere prin care sa solicitati sa va informeze unde se afla arhiva societatii IACC Rovinari deoarece ati pierdut cartea de munca si aveti nevoie de eliberarea unor adeverinte cu vechimea in munca de la arhiva acestei societati (mentionati si perioada de timp in care ati lucrat la aceasta societate).

Cererea poate fi depusa prin posta, pe email sau personal la sediu.

Serviciul Relații cu Publicul din cadrul Serviciului Arhive Naționale Istorice Centrale (pentru eliberarea de acte privind drepturi ale cetăţenilor români şi străini)

Ghișeul de primiri cereri și eliberări acte:

Sediu: Bd. Regina Elisabeta 49, sector 5, București (accesul la ghișeu se face prin str. Gutenberg)

Persoanele fizice și juridice pot adresa cereri prin intermediul:

poștei–pe adresa de corespondență a Serviciului Arhive Naționale Istorice Centrale, str. Leaota nr. 2A, sector 6, București

e-mail: relatiicupublicul@arhivelenationale.ro

Informații: la numerele de telefon: 021/313 92 95, 021/314 43 31

Arhivele Naționale ale României (aparat central)

Adresa de corespondenţă: Bucureşti, Strada Leaota nr. 2A, Sector 6

Telefon Secretariat:

Telefon direct: 021.312.67.04

Telefon prin centrală: 021/ 303 70 80, la interior 34710

Fax: 0040-21/313 18 38; 0040-21/312 58 41

e-mail: secretariat@arhivelenationale.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.