Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Calculare număr total de puncte realizate

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 30-08-2024
Vizitator
Menționez ca am un nr . total de puncte realizate de 23.12773 iar punctajul anual fiind de 0,69907 aplicându-mi coeficientul de corecție de 1,41 , punctajul mediu anual modificând-se la 0,98569 iar numărul total de puncte realizate de 23.12773 rămânând același . Este normal așa ? Ce punctaj ar trebui sa am ?
Răspunde
 31-08-2024
Vizitator

Numarul total de puncte de 23.12773 nu se modifica pe noua lege a pensiilor publice.

Dar pe noua lege a pensiilor publice la numarul total de puncte de 23.12773 se pot adauga puncte de stabilitate daca aveti peste 25 ani vechime (peste 25 de ani lucrati).
Răspunde
 31-08-2024
Vizitator
Punctele de stabilitate adaugate la numarul total de puncte (pentru o vechime de peste 25 ani lucrati) majoreaza (maresc) valoarea pensiei.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.