Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Am fost somer in 2010 cu cuantum moificat

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 29-08-2012
Vizitator
am in 21 oct 55 ani vechime 35 ani din care 14'6 ani gr.2 100/100 .in 2010 am fost in somaj dar au fost si somerii cu cuantum modificat conform taierii salariilor si pensiilor.abia ma-m putut angaja si dupa un an iar sunt in somaj[cred ca virsta].am si eu o nelamurire; acum cind promit toti ca se reintregesc salariile la cei care au fost in somaj nu li se mai inapoiaza nimic?am un somaj de 449ron ,si dupa somaj ramin fara nici un venit pina la pensionarea anticipata .din raspunsurile altora de pe forum inteleg ca la calculul punctului de pensie se ia in calcul suma primita nu mediu pe economie. e corect? in noua lege a pensiilor nu este nici un articol care sa avantajeze pensionarea persoanelor vaduve? ajungem sa cerem eutanasierea daca nimeni nu ne mai angajeaza?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.