Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Acte necesare pentru pensia de urmas, cand mai are dreptul inca o persoana

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 08-02-2013
Vizitator
buna ziua. tata meu a decedat in 2006 iar eu(fiica) am luat singura pensia de urmas pana in prezent 770lei(50%din pensia tatalui), in vara fac 26 ani si termin si masterul. luna aceasta mama mea a primit decizia pt pensia la limita de varsta, insa ia doar 280 lei si ar vrea sa ia si ea pensia de urmas de pe urma tatalui meu.ce acte trebuie sa depuna si cat va fii pensia ei?am inteles ca trebuie sa renunte la pensia ei mai intai dar nu stim cum se face acest lucru. va rog mult ajutati-ma!tin sa precizez ca a fost casatorita cu tatal meu 25 ani.
Răspunde
 08-08-2013
Vizitator

casatorita 14 noiembrie 1992,cu Florea Constantin,decedat 26 iulie 2013,fiica comuna nascuta 13 septembrie 1993 ,pensia sotului decedat:947lei, rog acte necesare pentru dosar pentru a mi se hotara drepturile legale de care beneficiez;sunt nascuta:30 iulie 1962 si pensionata definitiv cu grad accentuat-grav din 12-10-2004 cu diagnosticul "psihoza afectiva bipolara"-nerevizuibil.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.