Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Vreau sa ma pensionez

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 26-02-2013

Buna!Am sa incept sa va povestesc totul ca sa ma intelegeti bine si sa ma puteti lamuri.Am varsta de 36 de ani,nu vad decat cu un singur ochi,din cauza unui acident de cand aveam varsta de 10 ani.Intrebarea am vro sansa sa iau vro pensie?Ce tip de pensie pot sa iau?Cum se cheama?Daca da,sa-mi spuneti si mie unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac?Astept cu nerbadare raspunsul dv.si va multumesc mult pentru atentia acordata.Salutarile mele Ioan!
Răspunde
 04-09-2014
Vizitator

E posibil sa te incadrezi la pensie de invalid.
Gradul de invaliditate este decis de medicul specializat in urma unei expertize medicale si recuperarea capacitatii de munca.
Răspunde
 12-01-2017
Vizitator
Sunt Gheorghe am 58 de ani si a 35 deani lucrati din care 1 an si 5 luni armata.Am lucrat la scoala ca fochist dar s-a schimbat un cazan si trebuie lemnele foarte subtire taiat .Am facut o dechadere nervoasa si nu mai pot taia atata lemne deci am lichidat din 17 ianuarie .Va rog sa-mi spuneti ce sa fac pe mai departe ca sa iau pensie anticipata partiala?Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.