Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Trecerea di pensie de invaliditate la pensie limita varsta

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 30-03-2013
Vizitator
Sant pensionata medical gradul 3 ,am 54 ani iar vachime 31 ani si 11 luni din care 8 ani grupa 2 imi puteti spune cand ma pot pensiona la limita de varsta ?Va multumesc
Răspunde
 25-01-2015
Vizitator

Trecerea de la pensia de invaliditate,la cea de limita de vîrsta.Am pensie de inval8ditate din iunie 2006,si peste 33 de ani cotizați.Pe 14.01.2015 am împlinit vîrsta de 64 de ani.Cînd voi putea trece la limita de vîrsta?Va mulțumesc.
Răspunde
 26-01-2015
Vizitator
Am pensie de invaliditate din iunie 2006.Am peste 33 de ani vechime in munca,din care 12 ani de gr.2 de munca.Am împlinit luna aceasta,in ianuarie 64 de ani.Vreau sa stiu daca îndeplinesc condițiile pentru pensia la limita de vîrsta.Mulțumesc.
Răspunde
 06-12-2023
Vizitator
Perioada 1994-2017 cît am fost pensionat de boală Invaliditate gradul 2-Accentuat se adaugă la ani de vechime în muncă ?
Răspunde
 23-03-2024
Vizitator
La trecerea de la pensia de invaliditate la cea pentru limita de vârstă, 2017 nu am beneficiat de indicele de corecție, 1,14 la acea dată. Ce trebuie să fac pentru a beneficia și a recupera pierderea?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.