Ești aici > Forum > Legea pensiilor

De ce nu mi sa acordat pensia pt. limita de varsta

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 15-04-2013
Vizitator
sint nascut in 1956 oct.Am lucrat in subteran la mina 17 ani si 7 luni Art.30 lit.a si art.18 lit.A.si b GR.SPECIALA.Am lucrat si la uzina de Prep.minereuri 2 Ani sio luna gr.speciala conform ANEXA 2.Pct.20.TREBUIA conform art.82 pct.A siB SA se treaca de la pensia de boala la pensia de limita de varsta automat din luna oct. 2012 Ceia ce nu sa intimplat si ceia ce legea SPUNE. Eu am lucrat acesti 19 ani si 8 luni in CONDITII SPECIALE de munca.Vreau si eu un raspuns URGENT. MA NUMESC NISTOR CTIN
Răspunde
 16-04-2013
Vizitator

ma numesc Nistor Ctin sint nascut in 1956 oct 22.Am stagiul de cotizare 30 ani 11 luni si 26 zile .am in gr.1 speciala la mina 17 ani 7 luni 12 zile art.18 lit a si b. si art 30 lit a. din legea 263.mai am gr.2 speciala in uzina de preparare 2 ani 1 luna si 14 zile care se regaseste la anexa nr.2 punctul 20.Mai am 9luni cond. normale plus1an 5 luni si 18 zile stagiu asimilat ,ARMATA, INTREBARE !De cenu mi se acorda pensia pt.limita de virsta conform Art.82 din legea 263 lit.a si lit b care spune ca pensia de boala se transforma automat in pensie pt limita de virsta .asta trebuia sa se intimple in luna octombrie 2012.va multumesc si astept raspuns.
Răspunde
 19-04-2013
Vizitator
nistor ctin a scris pe 16-04-2013:
ma numesc Nistor Ctin sint nascut in 1956 oct 22.Am stagiul de cotizare 30 ani 11 luni si 26 zile .am in gr.1 speciala la mina 17 ani 7 luni 12 zile art.18 lit a si b. si art 30 lit a. din legea 263.mai am gr.2 speciala in uzina de preparare 2 ani 1 luna si 14 zile care se regaseste la anexa nr.2 punctul 20.Mai am 9luni cond. normale plus1an 5 luni si 18 zile stagiu asimilat ,ARMATA, INTREBARE !De cenu mi se acorda pensia pt.limita de virsta conform Art.82 din legea 263 lit.a si lit b care spune ca pensia de boala se transforma automat in pensie pt limita de virsta .asta trebuia sa se intimple in luna octombrie 2012.va multumesc si astept raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.