Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Noua lege a pensiilor

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 23-09-2013
Vizitator
Sunt nascuta in septembrie 1959, am 36 de ani de munca din care 8 ani la grupa 2, vreau sa stiu daca am dreptul la pensie anticipata, sau mai bine zis cand am dreptul sa ies la pensiesi anticipat si la limita de varsta. Pana in mai 2014 sunt in somaj.
Răspunde
 21-10-2013
Vizitator

[editat] cum poti sa scoti un om in pensie la 65 de ani [editat] omul in ziua de azi daca traieste 65,70 ani ii bine cine profita de pensia lui mai departe?de ce nu lasati sa aiba drept de pensie urmasi copii decedatului?aceii copii nu au locuri de munca ptr..ca voi tineti batrani sa munceasca pe branci in loc sa scoti un om la 50 de ani la pensie si sa faceti loc unui tanar sa aiba si el un loc de munca..inconstientilor...sunt in dezacord cu toti care au fost de acord cu aceasta lege...aveti copii?da normal...ii angajati pe pile?{normal}romanii nu sunt asa inteligenti
Răspunde
 19-11-2013
Vizitator
FRUMOS SPUS - si as mai adauga - UN CLOSET DE TARA ....
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.