Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Pensie de urmas la facultate, dupa un an de pauza

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 03-02-2014
Vizitator
Buna ziua! Sunt in ultimul an la liceu si planuiesc sa iau pauza un an de la studii, intrucat doresc sa ma pregatesc cat mai bine pentru admiterea la Universitate. Momentan primesc pensie de urmas deoarece tatal meu a decedat. As fi interesata sa aflu daca dupa reluarea studiilor voi mai putea beneficia de aceasta pensie, intrucat legea sustine ca am dreptul la ea dacă îmi continui studiile într-o formă de învăţământ organizată potrivit legii, până la terminarea acestora, fără a depăşi vârsta de 26 de ani.
P.S.: Stiu ca in acel an in care nu am activitate intr-o forma de invatamant nu voi mai primi pensie de urmas.
Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.