Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Modificare grad pensionare pe caz de boala

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 28-02-2014

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am 55 ani,sunt pensionata de la varsta de 43 ani 1 luna si 14 zile pe caz de boala cu urmatorul diagnostic: "artropatie psoriazica forma poliarticulara seronegativa in tratament DMARDS combinat (arava si metrotexat)- stadiul noneroziv, spondiloza cervicala cu insuficienta circulatorie cerebrala.Scaderea tolerantei la glucoza, contractura dupuytrene pe fond dismetabolic, hipertensiune arteriala esentiala gradul 2, gastrita cronica" incadrata in 2001 cu Gradul II COD AF.I10 .Din 2011 diagnosticul a fost reincadrat in Gradul III cu COD AF.L40.In urma reincadrarii gradului de pensionare, pensia neta a fost diminuata de la 506 la 374 lei/lunar. As dori sa stiu daca boala a fost incadrata corect si daca pensia recalculata este corecta si cum s-a calculat aceasta pensie (ma intereseaza modul de calcul)
Conform deciziei in urma careia mi-a fost diminuata pensia si reincadrata, apar urmatoarele detalii:
-Stagiul total de cotizare realizat 21 ani 11 luni si 23 zile,
-total puncte realizate 15.87398,punctajul mediu anual 0.50933, valoarea punctului de pensie 732.8

Multumesc
Răspunde
 05-12-2021
Vizitator

Artopatie psoriazica de28 ani pot sa ma pensiona pe caz de boala?
Răspunde
 06-12-2021
Vizitator
Luna si anul nasterii.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.