Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Beneficiez de ajutor de boala daca am cancer stadiul 2?

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 25-06-2014
Vizitator
Buna ziua. Ma numesc iulian am 22 de ani. Am terminat 12 clase in 2013 am dat la bac am cazut apoi am beneficiat de somaj 6 luni dupa 12 decembrie 2013 pana pe 8 mai 2014.Pe la jumatatea luni mai in urma unor dureri si analize facute amanuntit am aflat ca am cancer testicular malign, stadiul 2.CARCINOM EMBRIONAR.am suferit o interventie chirurgicala mi sa extirpat un testicol iar acum fac CITOSTATICE.Deci mentionez nu am nici o zi de munca.intrebarea mea este beneficiez de vre-un ajutor banesc de boala de la stat?daca da va rog sa ma ajutati sa ma indrumati unde sa ma duc si ce ar trebui sa fac pt a obtine acest ajutor.Va multumesc din suflet anticipat si multa multa sanatat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.