Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Pensionar limita de virsta recalculare pensie cu 2 ani prestati dupa pensionare si neaplicarea hota

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 08-09-2014
Vizitator
Pensionat pentru limota de virsta incepind cu 01 01 2011.Dupa aceasta data am continuat
activitatea inbaza prevederilor decretuli lege 118 din 1991 timp de 2 ani.
Am solicitat casei de pensii Mehedinti recalcularea pensiei cu stagiul de contributie nou,dar nu s-a emis o noua decizie de pensionare cu luarea in calcul si a celor doi ani lucrarati dupa pensionarea pentru limita de virsta si stagiu comlet de cotizare. Deasemenea pina lka aceasta data nu s-a aplicat inca majorrarea puncajului mediu cu coeficientul de corectie prevazut lde art 170 din lege.
desi am facut dua sezizari pina la data actuala nu am primit niciu un raspuns dela casa de pensii Mehedinti. Care este calea de urmat in aceasta situatie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.