Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Ce lege se foloseste la calcularea varstei de pensioanare

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 17-09-2014
Vizitator
Buna seara!
Vreau sa stiu dupa ce lege se calculeaza varsta de pensionare. Dupa legea din 2000 sau dupa cea din 2010? Vreau sa fiu cat mai in tema si daca folosesc internetul sunt derutat pentru ca am gasit site-uri care folosesc ambele legi si nu stiu cu e corect. Cum se procedeaza la casa de pensii.Se foloseste o lege pentru unii asigurati si alta pentru altii? Multumesc!
Răspunde
 10-11-2014
Vizitator

Casa Nationala de Pensii Publice a lansat recent, pe site-ul propriu, un serviciu ce permite utilizatorilor aflarea varstei de pensionare.

Mai exact, aplicatia, denumita "Cand ma pot pensiona", este disponibila pe prima pagina a site-ului CNPP:
https://www.cnpp.ro/varsta-pensionare
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.