Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Sunt functionar public si in 2015 indeplinesc conditiile de pensionare dar doresc sa mai muncesc

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 03-10-2014
Vizitator
In luna iulie 2015 indeplinesc conditiile de stagiu si varsta pentru pensionare.
Sunt functionar public de executie si dupa estimarile mele, pensia nu va depasi 1000 de lei.
Avand datorii ca oricare om, as dori sa imi continui activitatea in institutia in care sunt acum.
Stiu ca la data indeplinirii conditiilor de pensionare legea 188/1999 nu imi permite sa mai lucrez, raporturile de serviciu incetand de drept.
Doresc un raspuns autorizat, sau de unde il pot obtine, respective , ce pot face sa muncesc in continuare.
Va multumesc!
Răspunde
 30-10-2014
Vizitator

Continuarea raporturilor de munca cu acelasi angajator se poate face in baza unui nou contract individual de munca, incheiat cu respectarea tuturor prevederilor legale privind conditiile de angajare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.