Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Pensionare limita de varsta

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 10-04-2015
Vizitator
Data nastere:14.06.1956,gen M
Stagiu cotizare:33ani,7luni
In cartea mea de munca scrie:
,,In perioada de la 01.11.1990 pana la 21.05.1998 a lucrat in acelasi loc de munca si in aceleasi conditii cu muncitorii din turnatorie activitate ce se incadreaza in grupa I-a de munca conf.anexa I pct.25 la ordin 50/1990 timp 75%,in total ani 5,luni 8,zile 1 "
Societatea la care am lucrat este nominalizata in Anexa 3 privind unitatile care au obtinut avizul pentru indeplinirea procedurilor si criteriilor de incadrare in coditii speciale, locul de munca este la pozitia 24 din Anexa 2 ,,Activitatea din turnatoriile de fonta,otel,neferoase sau materiale refolosibile neferoase cu productie industriala continua in care se executa si operatiile de dezbatere si curatare a pieselor in hala de turnare”Dupa cum se vede nu este precizat un anume loc de munca ci desfasurarea activitatii in turnatorie.Va rog sa-mi suneti la ce data pot sa ies la pensie fara penalitati.Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.