Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Recalculare pensie

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 15-10-2015
Vizitator
Am depus contestatie pentru recalcularea pensiei partial anticipate pentru ca nu mi-a fost luat in cosiderare anii lucrati in grupa a-ll-a.Acum am primit pensia prin posta si nu stiu daca sa o incasez in situatia in care am depus contestatei.

Multumesc!
Răspunde
 23-11-2015
Vizitator

buna seara am iesit la pensie la limita de virsta 60 ani si 2 luni si avind o vechime in cimpul munci de 30 ani si 10 luni. am lucrat la o gradinita de stat ca ingrijitoare copii am primit o pensie de 486,... va rog sa -mi precizati daca aceasta ;pensie; este calculata normal va multumesc anticipat
Răspunde
 30-11-2015
Vizitator
Nu mi s-au luat in calcul 2 ani de munca DAR EI SUNT INSCRISI in carnetul de munca.
Motivul este inundarea/incendierea arhivelor incepand cu 1900.
As dori un model de act pentru a ne putea adresa Instantei de Judecata pentru a se putea lua in calcul si cei 2 ani de munca.
Am cautat in modele de acte si nu am gasit. Nu necesita taxa de timbru, si alte taxe am vazut. Nu am bani de plati, pensia sub 60,ooRON, altfel as fi cerut sfat cu plata la avocat.

Va multumesc
Răspunde
 14-01-2016
Vizitator
1,72 ha teren arabil, 1340 m patrati pe care este construit o casa cu 2 camere ,antreu bucatarie , pe 50 m anxe pe 90 m vie fintina forata si alte obiecte gospodaresti unul din frati doreste toata averea nu vrea SUCCESIUNEA iar celalalt a scos anexele 23 si 24 de la primarie pentru a face succesiunea in situatia de fata ce-l ce a scos anexele vrea sa cheme in judecata pe fratele ce nu vrea ,acesta locuind in aceasta gospodarie. cum sa procedez. va multumesc
.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.