Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Cum pot dovedi domiciliul in afara mutatiei din Buletinul de Identitate?

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 17-01-2016
Vizitator
Cum pot dovedi domiciliul in orasul Medias in afara mutatiei din Buletinul de Identitate ? Locuiesc in oras din anul 1978 in total sunt 38 de ani. Am locuit in opt chirii unde nu mi s-a facut mutatie flotanta sau nu mi-am facut eu din neglijenta, nestiind importanta mutatiei la vremea pensionarii. Pot iesi la pensie de limita de varsta cu doi ani mai devreme daca dovedesc domiciliul de 30 de ani in oras, Medias fiind considerat ca "zona cu poluare." Mentionez ca am locuit intr-un Camin de nefamilisti 13 ani , cu alte persoane in camera sau la acelasi etaj. Inca mai tin legatura cu unele dintre acestea. As avea nevoie de dovedirea a 7 ani. Ce pot face?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.