Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Litigiu cu Casa de Pensii cu privire la acordul global

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 13-09-2016
Vizitator
Sotul meu are o problema legata de un litigiu cu Casa de Pensii. Dupa decizia de pensionare definitiva ( 65 de ani) am actionat in instanta pentru luarea in calcul a adeverintelor de acord global. Am avut castig de cauza. Initial s-a eliberat o noua decizie cu marirea respectiva a pensiei. Nu am primit inca suma diferenta si nici pensia marita. Am primit,insa, de la Casa de pensii( dupa doua luni de la decizia a doua) o comunicare prin care suntem anuntati ca s-a facut un recurs la Curtea de apel impotriva primei sentinte,. Din cat am inteles (nu avem pregatire in domeniu) motivul este faptul ca "Adeverinta nu cuprinde venituri suplimentare ,salariul in acord fiind identic cu salariul brut sau baza la care s-au adaugat sporurile ,iar nu venit suplimentar salariului de incadrare, asa cum a apreciat instanta" . Ce putem face din punct de vedere juridic? Avem un termen de 15 zile pentru a depune anumite acte stipulate in comunicare. Ce sanse avem ? Imi cer scuze daca mesajul a fost publicat de doua ori ,nu sunt inca familiarizata cu site-ul dvs. Astept raspuns si multumesc anticipat pentru intelegere.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.