Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Iesire pensie limita de varsta cf.lg.263/2010,art 58

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 11-09-2017
Vizitator
buna ziua
am o mare nedumerire in legatura cu obtinera gr.de handicap in vederea iesirii la pensie.
sunt o persoana in varsta de 53 de ani,cu staqiul de cotizare de 33 de ani.
am citit si eu art.58 din legea 263/2010 si intrucat sunt nevazatoare cu un ochi din nastere iar cu cel bun vad la capacitatea de 1/5,m-am gandit sa merg sa-mi fac un dosar si sa merg la comisia de evaluare a pers.cu handicap.am mentionat ca doresc acest handicap vizual pt.iesirea la pensie pt.limita de varsta.acum oricum mi sa transmis ca desi scrie de 2 medici ca eu am o problema congenitala,ochi atrofiat,nu pot sa demonstrez ca am lucrat toti ani cu aceasta problema.ca trebuia sa am certificat de handicap de cand m-am nascut
am muncit si nu am cerut nimic iar acum cand am dreptul sa ies la pensie date fiind condittile de vedere te lovesti de tot felul de piedici. ma adresez cu rugamintea ca poate ati mai auzit de astfel de situatii ma puteti indruma ce pasii sa urmez.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.