Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Recalcularea privind,favorizarea in functie de apartenenta politica

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 21-08-2019
Vizitator
Stiu ca recalcularea ,in Galati probabil va dura pana in septembrie pe 31.Ce nu stie nimeni si nici informatii nu sunt,se lucreaza dosarele si apoi de pe 1 septembrie,se distribuie acestea?Sau in functie de cum sunt recalculate sunt distribuite?Fiindca ne-am gandit sa nu mai naboim toti nerabdatori pe capul functionarilor deacolo dupa informatii,dar anumiti raspandaci deja au inoculat ideea in spatiu real si virtual ca daca nu esti PSD-ist te-ai lins pe bot de recalculare.Stiti ceva?e adevarat?Sa merg sa ma inscriu in partidul mult iubit fiindca vreau sa beneficiez si eu de drepturile mele castigate in ani de munca grea .
Răspunde
 23-08-2019
Vizitator

Este adevarat ca partidul PSD este la guvernare si ca are puterea legitima de a schimba lucrurile in tara asta, dar in plus trebuie sa aiba si capacitatea intelectuala necesara pentru reformarea in bine a societatii.

Tot adevarat este si faptul ca, Parlamentul Romaniei nu este format numai din PSD ci din multe alte partide, iar daca PSD ul nu poate sa faca, nu inseamna ca toti ceilalti au obligatia sa taca, ci au dreptul natural (nescris) sa vorbeasca si sa faca (daca pot!!).

De asemenea, mai suntem si noi poporul, care trebuie sa acceptam si sa promovam ce e bun si sa reformam, sa schimbam ce e rau in societate (atat cat putem fiecare!!).

Referitor la intrebarea adresata de dvs, daca ati fi gasit in Galati un alt partid politic capabil de schimbare (in bine), ati fi putut face un prim pas in aceasta directie impreuna cu membrii sai, si nu ar mai fi fost nevoie sa gasiti sprijin la PSD cu care se pare ca nu rezonati.
Răspunde
 23-08-2019

Multamesc pentru raspuns.Raspunsul imi intareste convingerea ca Tara noastra de fapt nu e a noastra ci a gastilor,clanurilor si baronilor cu familiile lor cu tot.Pacat de revolutie si de tinerii morti.fiindca acum o ducem bine dar ...pe rand dupa cum cade zarul alegerilor ,Voi trai cu speranta ca O mare furtuna va curata,tot ce pute si e putred in societatea omeneasca ,Aducand-o intr-un punct zero din care sa se plece curat ,drept si cinstit.Multamesc inca o data.
Răspunde
 23-08-2019
Vizitator
Punctul zero a existat, exista si va exista, dar, in opinia mea, nu trebuie cautat prin actiuni violente, ci schimbarea se poate produce printr-o domnie desavarsita a legii, dar pentru asta societatea trebuie sa pregateasca oameni corecti care sa elaboreze legi drepte prin care sa fie ocrotite valorile sociale si drepturile cetatenilor si care sa fie respectate de toti membrii societatii, indiferent de statutul lor social.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.