Ești aici > Forum > Legea pensiilor

De ce nu mi s-a recalculat pensia pina acum ???

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 06-10-2019
Vizitator
Dupa pensionare am fost angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si in fiecare an am primit o suma derizorie !!! Ce pensie ar trebui sa primesc dupa noua lege , avand in vedere ca am 46 de ani vechime , fara a lua in considerare grupele 1 si 2 ???
Răspunde
 06-10-2019
Vizitator

Postati:
Punctajul mediu anual de pe cupon si stagiul complet de cotizare din decizie.
Răspunde
 07-10-2019
Vizitator
M-am pensionat la 01.12.2oo6. Apoi m-am reangajat , cu contract de munca pe durata nedeterminata , Am o vechime in grupa 1 de 19 ani si 10 luni , iar in grupa a2a de 7 ani . Nu inteleg de ce nu mi s-a recalculat pensia !!!
Răspunde
 07-10-2019
Vizitator
Din cei care au lucrat in grupele I si II de munca au intrat in recalculare:
-Minerii
-Cei care au lucrat in gradele I si II de radiatii
-Cei care au hotarare judecatoreasca definitiva de trecere de la stagiul complet de 30, la cel de 20, sau 25 ani.
Răspunde
 19-10-2019
Vizitator
Am lucrat intre1976 -2000 în grupa a II a am 25 de ani de grupa și o vechime totală de 41 ani .M-Am pensionat în 2012 ,beneficiez de recalculare ?
Răspunde
 20-10-2019
Vizitator
Nu.
Ati primit majorarea la deschiderea drepturilor.
Este mentionata in decizie.
Răspunde
 09-11-2019
Vizitator
M-am pensionat în anul 2005. Am 12 ani lucrați în grupa 2 , nu am primit pensia recalculată. Am lucrat in cooperație.
Răspunde
 09-11-2019
Vizitator
Nu intrați în recalculare.
Răspunde
 14-11-2019
Vizitator
Am lucrat asistent la radiologie,m-am pensionat în 2002 noiembrie cu o vechime de 41 ani şi 5 luni adică 20 ani şi 8 luni gr 1 şi 6 ani şi 11 Luni gr 2. Aş vrea să ştiu când mi-se recalculează pensia după grupe. Mulțumesc.
Răspunde
 14-11-2019
Vizitator
Am lucrat asistent la radiologie,m-am pensionat în 2002 noiembrie cu o vechime de 41 ani şi 5 luni adică 20 ani şi 8 luni gr 1 şi 6 ani şi 11 Luni gr 2. Aş vrea să ştiu când mi-se recalculează pensia după grupe. Mulțumesc.
Răspunde
 14-11-2019
Vizitator
Nu.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.