Ești aici > Forum > Litigii

Cum scot de pe titlul agricol un teren intravilan

Forum întrebări juridice - Litigii
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 24-08-2020
Vizitator
Buna seara
Am si eu o intrebare:
Socrul meu a fost impropietarit de CAP cu 250 m pentru casa.
El a facut casa in curte cu parintii lui si in total aveau 1900 m.
Acum dupa eliberarea titlului agricol toata suprafata din curte se afla trecuta pe titlu agricol.
Am mers la primarie cu dovada impropietarii si cu autorizatia de constructie a casei sa scot cei 250 m dupa titlul agricol,dar stupoare imi spune ca nu se poate,dar imozitul si toate darile, din ani 1964 sunt platite de socramiu pe toata suprafata de 1900 m.Parintii lui nu figureaza in acte in acea suprafata de 1900 m.
Eu nu cer decit cei 250 m cu care a fost impropietarit.
Rog ca cei ce cunosc legea sa imi spuna cum sa procedez.
Multumesc anticipat
Răspunde
 27-08-2020
Vizitator

Bunaaaa
Acum un an și jumătate eram la magazinul satului și sau luat la ceartă doi băieți,cand am văzut ca au inceput sa se bată mai depărtat. Unul din ei ia spart arcada ochiului,avea o sticlă in mâna si nu am vazut exact daca iar fi dad cu sticla sau cu pumnul.
După un an si jumatate dupa accident a venit politia la mine sa ma ia la sectie precum ca sunt martor.
Procesul nu lam scris eu ci doamna polițistă. Mă intreba eu răspundeam. Nu mai tineam exact minte cu ce ia dat sau in ce parte , eu am zis ca ia dat cu sticla. Dupa spusele celorlalți martori nu era adevarat ce am spus. Daca nu mai tineam minte si am spus ceva neadevarat ce se întâmplă?
Va rog ajutațimă....
Răspunde
 27-06-2025

Salutare! Am avut și eu un teren trecut ca agricol și am reușit să-l scot din titlul agricol mergând la primărie cu o cerere de schimbare a categoriei de folosință, plus un certificat de urbanism. Dacă ai toate actele în regulă, nu durează mult. Apropo, dacă tot ești în pauză cu actele, îți recomand să arunci un ochi pe plinko ro – e un joc interesant unde lansezi o bilă și aștepți să vezi în ce slot cade, ca un mic moment de relaxare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.