Ești aici > Forum > Litigii

Dauna totala economica la o masina sub sechestru

Forum întrebări juridice - Litigii
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 14-02-2022
Vizitator
Buna seara. Doresc sa ma indrumati ce trebuie facut in aceasta situatie. Sant executat silit pt un imprumut bancar neachitat. In urma cu ceva timp, am vrut sa dau cu acte masina, unui prieten care o si conduce, el fiind cel trecut si pe asigurare. Acesta a fost implicat intr-un accident, fiind dauna totala economica. Cum trebuie procedat corect, se poate incasa suma de la asigurare, trebuie anuntat executorul, cum e corect? Meuntionez ca eu nu sant in tara, nu am nici un cont deschis, pentru a-mi vira suma, ce ar urma sa fie retrasa automat, in baza executarii silite. In aceasta situatie, prietenul ar vrea sa dea contul sau bancar, asiguratorului. Problema e ca fiind un bun sechestrat, nu stiu calea de urmat fata de executor, pentru a nu avea probleme legale. Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.