Ești aici > Forum > Litigii

Locativa

Forum întrebări juridice - Litigii
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 23-02-2022

Buna ziua. As avea si eu o problema locativa si va spun situatia.Ce trebuie sa fac in situatia de fata.am avut o locuinta de la primarie cu repartitie intr-o casa nationalizata dupa cativa ani a venit proprietarul si a trebuit sa parasesc locuinta.Am gasit cu chirie la un batran care avea contract cu statul (icral) dupa care batranul moare si eu am fost la baiatul lui sa-l intreb ce face cu camera ,atentie este vorba de 1 camera baiatul lui mia spus ca nul intereseaza si sa fac ce vreau cu ea.A m facut solicitare la afi si ei mi-au raspuns ca stau abuziv. Ce sa fac in situatia de fata pentru ca eu am adresa si buletinul la batran.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.