Ești aici > Forum > Litigii

Restituire a unei sume banesti data din greseala

Forum întrebări juridice - Litigii
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 25-01-2013
Vizitator
am 66 de ani.in aprilie 2011 eram angajat la F.C.N mioveni arges(fabrica de combustibil nuclear),cand am citit la avizierul fabricii ca :S.N.N.Bucuresti(forul tutelar al lui F.C.N.si C.N E. Cernavoda\centrala nuclear electrica)a hotarat ca si salariati fcn care doresc pot merge la tratament fizioterapeutic la dispensarul C.N.E din Cernavoda pe o perioada de 12 zile.Se asigura cazare(fara masa) in cadrul dormitoarelor C.N.E din oras tratament gratuit ,transport gratuit precum si plata unei diurne in suma totala de 970 de lei pentru intrega perioada(cca 80 lei pe zi). Sau format serii de cate 10-15 salariati conform unei planificari.Eu am fost planificat in sepembrie.Pe 14 ianuarie2012 am iesit la pensie pt limita de varsta.In aprilie 2012(dupa un an) S.N .N ul s-a razgandit asupra a celor relatate mai sus,mai precis asupra sumei 970 de lei reprezentand diurna si a solicitat restituirea acestei sume de catre toti salariatii.La toti angajatii care au fost la tratament l-i sau oprit baniipe statele de plata.Eu fiind pensionar am fost somat prin plic postal(am refuzat sa-l ridic)cat si telefonic sa restitui cei 970 de lei fiind amenintat cu InstantaJudecatoreasca. In trebarea mea este legata de aceasta suma; sunt obligat sa o restitui sau este valabila ideea cum ca "cine greseste ,plateste" cu respect va multumesc!
Răspunde
 28-01-2013
Vizitator

AM SPERAT CA ACEST "SITE"ESTE VIZITAT DE AVOCATI CARE DAU SI RASPUNSURI >PACALEALA>ASTEPT IN ZADAR!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.