Romeo a scris pe 20-08-2013: Buna ziua, Lucrez la companie nationala in domeniul vanzarilor,in perioada aprilie - iulie 2012 am emis facturi catre alta companie in valoare de 72000 ron cu care avem contract de plata la termen,in mai 2013 s-a solicitat o confirmare de sold intre compania la care lucrez si cealalta companie pentru care s-au emis si livrat facturile si produsele,...in urma confruntarii documentelor de ambele partii compania pentru care s-au emis acele facturi nu le mai recunosc ca fiind al lor sau comandate de ei. In momentul de fata am fost suspendat din functie pana la solutonarea cazului. Intrebare; Poate compania la care lucrez sa-mi impute mie intreaga suma(72000 ron)tinand cont ca in locatia unde s-au emis acele documente de vanzare suntem 4 angajati si toti am emis documente de vanzare si eliberat produse catre compania cu care avem contract cu plata la termen? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Romeo Poate sa impute suma respectiva numai daca s-a facut emiterea facturilor respective cu incalcarea legislatiei in vigoare ori a regulamentului de ordine interioara a societatii dumneavoastra. O solutie la acest caz poate fi data prin studierea clauzelor contractului de munca, a regulamentului intern al societatii, coroborate cu legislatia in vigoare privind dreptul muncii. Cazul poate fi discutat si prin metode alternative de solutionare a litigiilor. |