Buna ziua, Acum cateva luni am incheiat un ante-contract de vanzare-cumparare asupra unui lot dintr-un teren, cu un SRL prin intermediul unui agent imobiliar. Toate bune si frumoase. In 14 septembrie s-a incheiat si actul de vanzare-cumparare asupra terenului (eu vand, SRL cumpara). Ma trezesc ieri dupa indelungi telefoane, ca respectivul cumparator, nu este multumit deoarece terenul in cauza, are vicii ascunse (pe o portiune, terenul este in panta). Eu nu am putut aprecia cat de mare este panta, si recunosc ca nu am mentionat, crezand ca intra in treaba agentului. Agentul se pare ca a omis comunicarea acestui aspect. Pretul vandut a fost mult sub pretul pietei, tocmai pentru a se putea efectua tranzactia. SRL-ul sustine ca nu a stiut de acest viciu ascuns. Mie imi este greu sa cred, ca a cumparat un teren fara sa vada unde este situat si cum arata, mai ales ca acum au taiat vegetatia. SRL-ul doreste sa ii mai dau inca o alta parte din lot, gratuit in locul celui care nu poate fi utilizat, cica. Eu refuz sa mai ofer ceva, fara o expertiza serioasa. Ce pot face? Multumesc. |
|