Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Separat de 12 ani ,cum obtin divort

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 05-03-2020
Vizitator
separat de este 12 ani,nu maia vem locuinta comuna
sotia a vindut cu acordul meu dar nu am primit nici un ban,acum sta in alt oras
eu am plecat si locuiesc in alta parte la sue de km distanta
nu avem copii minori
banii de pe apartament si ce erau economii in banca ia luat ea fiind imputernicita
eu am reusit a mi lua parte din lucrurile personale
in citiva anii a primit de la mine banii dar de cca 5 ani nu am mai primit
cum se poate rezolva solutiona un divort in acest caz
pot a primi un replay pe adresa de email?
multumesc
Răspunde
 06-03-2020
Vizitator

Daca in prezent dvs mai pastrati legatura cu sotia dvs, puteti divorta de comun acord la un notar public de la locul unde ati incheiat casatoria sau la un notar public de la locul unde ati avut ultima locuinta comuna, care va elibera un certificat de divort, conform art.375 Cod civil.

Daca dvs in prezent nu mai pastrati legatura cu sotia dvs, puteti divorta de aceasta tot de comun acord prin formularea unei actiuni de divort la instanta de judecata impotriva sotiei dvs, conform art.374 Cod civil.

Cererea de divort trebuie depusa de dvs la judecatoria competenta sa o judece conform art.915 Cod civil.
Răspunde
 06-03-2020
Vizitator
Cererea de divort trebuie depusa de dvs la judecatoria competenta sa o judece conform art.915 Cod procedura civila.
Răspunde
 06-03-2020
Vizitator
Art.915 - Cod procedura civila

(1) Cererea de divorț este de competența judecătoriei în circumscripția căreia se află cea din urmă locuință comună a soților. Dacă soții nu au avut locuință comună sau dacă niciunul dintre soți nu mai locuiește în circumscripția judecătoriei în care se află cea din urmă locuință comună, judecătoria competentă este aceea în circumscripția căreia își are locuința pârâtul, iar când pârâtul nu are locuința în țară și instanțele române sunt competente internațional, este competentă judecătoria în circumscripția căreia își are locuința reclamantul.

(2) Dacă nici reclamantul și nici pârâtul nu au locuința în țară, părțile pot conveni să introducă cererea de divorț la orice judecătorie din România. În lipsa unui asemenea acord, cererea de divorț este de competența Judecătoriei Sectorului 5 al municipiului București.
Răspunde
 08-03-2020
Vizitator
am notat info ,se multumeste cu mult respect
Răspunde
 08-03-2020
Vizitator
Cu placere.

Daca dvs cereti divortul de comun acord pe cale judiciara, prin actiune in instanta conform art.374 Cod civil si sotia dvs in timpul procesului nu isi exprima consimtamantul liber si neviciat pentru divort conform art.374 alin.3 Cod civil, atunci dvs trebuie sa invocati in instanta faptul ca nu mai este posibila continuarea casatoriei, raporturile dintre soti fiind grav vatamate si instanta de judecata poate pronunta divortul din culpa sotiei, din culpa dvs sau din culpa comuna, conform art.373 lit.b si art.379 alin.1 Cod civil.
Răspunde
 13-06-2025
Vizitator
r. Saguru este cu adevărat un vrăjitor adevărat. AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR, CONTACTAȚI-L PE DOCTORUL SAGURU ACUM PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul răspuns la problema dumneavoastră și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. Și este, de asemenea, perfect în
1 VRĂJĂ DE DRAGOSTE
2 CÂȘTIGĂ-ȚI FOSTUL ÎNAPOI
3 FRUCTUL PÂNTECUI
4 PROMOVARE VRĂJĂ
5 PROTECȚIE VRĂJĂ
6 VRĂJĂ ÎN AFACERI
7 VRĂJĂ PENTRU UN TREBUI BUN
8 VRĂJĂ LA LOTERIE și VRĂJĂ PENTRU CAZURI JUDEȚERE

Contactați-l prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com
Răspunde
 13-06-2025
Vizitator
r. Saguru este cu adevărat un vrăjitor adevărat. AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR, CONTACTAȚI-L PE DOCTORUL SAGURU ACUM PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul răspuns la problema dumneavoastră și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. Și este, de asemenea, perfect în
1 VRĂJĂ DE DRAGOSTE
3 FRUCTUL PÂNTECUI
4 PROMOVARE VRĂJĂ
5 PROTECȚIE VRĂJĂ
6 VRĂJĂ ÎN AFACERI

Răspunde
 13-06-2025
Vizitator
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte plină de bucurie din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu ajutorul vrajei sale magice și de dragoste. Am fost căsătorită timp de 6 ani și a fost teribil pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și dorea să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul soț și să-și repare relația și să-i facă pe oameni fericiți în relațiile lor, i-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătorind, pentru că soțul meu s-a schimbat complet și definitiv. Vrea mereu să fie alături de mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Mă bucur cu adevărat de căsnicia mea, ce sărbătoare minunată. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un vrăjitor adevărat. AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR, CONTACTAȚI-L PE DOCTORUL SAGURU ACUM PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul răspuns la problema dumneavoastră și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. Și este, de asemenea, perfect în
1 VRĂJĂ DE DRAGOSTE
3 FRUCTUL PÂNTECUI
4 PROMOVARE VRĂJĂ
5 PROTECȚIE VRĂJĂ
6 VRĂJĂ ÎN AFACERI

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.