Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Divort conform art.935 din NCC

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 19-01-2021
Vizitator
Buna seara,

Am calitatea de parat intr-un dosar de divort. Sotia a solicitat divortul din culpa ambilor dar, pentru ca nu am acceptat sa aiba custodia exclusiva a copiilor, si-a modificat cererea si a solicitat divort din culpa mea. La momentul respectiv ne-am concentrat mai mult pe programul de vizitare al copiilor si alte detalii. Au trecut ani de atunci iar divortul nu s-a pronuntat inca. Am descoperit relativ recent articolul 935 din NCC. Va rog sa-mi transmiteti daca pot solicita acum, si cu ce tip de motivare, pronuntarea divortului conform art.935 tinand cont de faptul ca eram separat de sotie de mai bine de 2 ani atunci cand a initiat divortul si am ca dovada declaratia ei din Ancheta sociala facuta la noua ei locuinta dupa inceperea divortului.
Multumesc anticipat.

D.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.