Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Vrea sa imi ia copilul

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 13-03-2013
Vizitator
buna!am doar22 de ani..am avut o relatie cu un barbat timp de 3 ani..dupa ce m-am mutat cu el a inceput sa se coporte urat cu mn...am vrut de multe ori sa plec dar intampinam anumite probleme ce m-au facut sa dau inapoi...akm un an am ramas insarcinata..akm am copil de un an si o luna...am chemat doar o singura data politia knd a dat in mine,,dar se tot repeta...si am plecat k copilul deja intelegea..eu akm stau l parinti si n am loc de munca,alocatia de stat e trecuta p numele lui,nici p aceea nu o iau,sunt plecata de la el de p 5febroarie,,si vrea sa imi ia copilul...credeti k poate??sfatuitima si p mn ce sa fac,,,s nu imi pierd copilul....
Răspunde
 02-04-2013
Vizitator

tine-te pe pozitie tare, vino cu 2 martori la proces (cere la prima infatisare, care sa spuna ca ai grija de copil si ca fostul este violent, , cere ancheta sociala la domiciliul lui,depune la dosar orice ai referitor la el , cere sa se stabileasca domiciliul la tine si vizitele lui sa se faca sub supravegerea ta. este cam greu acum ...noul cod civil are alta viziune asupra acestui lucru. cere sa-ti restituie alocatia neincasata cat timp copilul a fost in grija ta, cere pensie de intretinere .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.