Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Pensie de intretinere dupa implinirea varstei de 18 ani

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 28-02-2014
Vizitator
Buna ziua,de curand fiul meu a implinit varsta de 18 ani si urmeaza sa primeasca pensie de intretinere si dupa aceasta varsta atat timp cat este in studii.Intrebarea mea este...cati ani de facultate sau cate facultati are dreptul sa primeasca pensie ? stiu doar ca limita de varsta este pana la 26 de ani.Poate face 2 facultati ? sau facultate + master + doctorat ??? si in acelasi timp sa primeasca si pensie ? Va multumesc .
Răspunde
 24-02-2015
Vizitator

Buna seara! In anul 2013 am divortat iar baiatul meu a primit pensie de intretinere si va primi pana la varsta majoratului (conform hotararii judecatoresti).Baiatul meu face 18 ani in aprilie si e in clasa a XI-a. Întrebarea mea e daca va primi pensie in continuare fara a face alte demersuri si daca da ce anume trebuie facut? Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.