buna,as dori sa- mi spuneti ce ar trebui sa fac in cazul de fata:din casatoria anterioara, am 2 fete... una de 12 ani cealalta de aproape 6 ;sin divortata de 2 ,5 ani si acum stau in concubinaj cu un individ(imi permit sa-l numesc paranoia) cu care am un baietel de 2 ani .individul este in partaj cu fosta sotie...problema e ca de cind a introdus fosta sotie acte de partaj, el pur si simplu parca a innebunit!!(casa unde locuim este a lui,construita de el)eu detin un apartament care l-am cumoarat dupa ce am divortat prin credit bancar....asta il enerveaza si-mi mtot spune sa vand apartamentul ca doar am unde sta...dar problema e alta...adica incepe sa o agreseze pe cea mare, chiar lovind-o,cind ,culmea, eu sint la servici...pe cea mijlocie,o influenteaza zicindu-i tot felul de chestii pe care ea nu le intelege... ca sa fie impotriva surorii ei...asta micu...e clar-plinge!cu mine se cearta urla ,racneste ma ameninta ca ,,las ca iti demonstrez ca pleci cu totul...iti faci bagajul si pleci..etc!"i-am spus de nenumarate ori ca are probleme de comportament ori sa faca un consult psihiatric daca crede ca are probleme,sau ii mai spun ca eu nu plec si sa plece el....aproape ca nu exista zi in care sa nu existe ceva...nu sint dependenta de el financiar,de anul trecut am revenit la munca cind baietelul avea 1,5 luni.dar inca mai am niste mici datorii si daca as pleca nu as putea face fata....va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat...ar fi trebuit sa sun la politie pt agresiunea fata de fiica mea?unde as fi ajuns?multumesc. |
|