ionela a scris pe 05-08-2014: Buna ziua , eu am cerut autoritatea exclusiva a copilului meu pe care am si castigato pt faptul ca tatal copilului sa prezentat si a fost deacord cu acest lucru Este cam impropriu spus ca ati "castigat" autoritatea exclusiva pentru ca nu ati avut opozitie din partea tatalui in acest sens. De altfel, daca ar fi existat opozitie, conform legislatiei actuale, sansele ar fi fost minime ca instanta sa dispuna exercitarea autoritatii parintesti fata de minor doar de catre unul dintre parinti. Legislatia actuala favorizeaza solutia custodiei comune.. practic, ceea ce se poate obtine si la notariat cu bani mai putini si intr-un timp mai scurt.
ionela a scris pe 05-08-2014: nu am reusit sa ajung in posesia hotararii definitiva pt ca tatal copilului a facut recurs la plata pensiei alimentare,avocata mea mia spus ca in acest mod nu se poate avea hotararea definitiva Nu este vorba de o hotarare definitiva atat timp cat s-a facut recurs. Trebuie sa asteptati sa se judece si recursul..plus motivare etc. va mai dura inca cel putin 1 an, 1 an si jumatate pana sa puteti ridica hotararea legalizata cu mentiunea ca este definitiva. |