Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Dupa 12 ani de divort,drepturile fostului sot?

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 14-01-2015
Vizitator
buna ziua, am divortat 12 ani trecuti,am un baiat de 19 ani,fostul sot nu a platit pensia alimenatara,azi am o casa daca daca eu mor ramanesau fiului meu,dar daca si el moare cine este primul succesor(mostenitor) ramane a fostului
sot?sau merge mai ndeparte in familia mea?mai am un frate geaman si o sora mai mare cu 4 ani?multumesc
Răspunde
 16-01-2015
Vizitator

Prin hot.judecat. am fost obligat la plata catre minor a unei pensii in cuantum de 25 la suta din venituri nete realizate lunar (salariu).Am platit din salariu procentul respectiv si detin un pfa din care nu am platit acest procent iar acum vrea sa m-a execute cu acelasi procent si din veniturile realizate in acest p.f.a. activitati independente cu toate ca in hot. nu se specifica si plata procentului si din aceasta activitate. La proces nu s-a cerut asa ceva si nu am fost obligat la plata procentului si din aceasta activitate din 2011 pina in prezent am avut poprire pe salariu iar acum vrea si din p.f.a. Este corecta si legala aceasta executare.0721463620 tel.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.