Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Drepturi copil

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 22-02-2017
Vizitator
Buna ziua,numele meu este Itu Robert,sunt din Constanta.

Sunt un lucrator pe un vas pe croaziera,iar in urma unei relatii cu o doamna de cetatenie braziliana,va rezulta un copil.Impreuna cu doamna de origine braziliana nu voi avea ulterior o relatie de casatorie,urmand sa crestem copilul in conditii de prietenie,amindoi asumandu-ne responsabilitatile necesare.

Copilul se va naste la inceputul lunii Septembrie in Brazilia,respectiv Rio de Janeiro.In momentul nasterii copilului,nu voi avea posibilitatea de a fi prezent acolo.Exista posibilitatea de a face,prin intermediul Ambasadei,o procura sau un act asemanator,care sa dovedeasca ca imi doresc ca acest copil sa fie inscris pe numele meu?Ce drepturi va avea copilul in Romania,in aceasta situatie?

Va multumesc si,cu tot respectul,astept un raspuns de la Dumneavoastra.

Cu respect,

ITU ROBERT.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.