Forum întrebări juridice - Relaţii de familie |
|
|
19-03-2016 |
 | E. Vizitator |
| Buna ziua, ma numesc E. si sunt mama unei fetite de 6 ani si 10luni. Nu am fost casatorita cu tatal fetitei, dar am locuit impreuna timp de 8 ani, in strainatate. Ne-am despartit, eu am revenit in Romania cu promisiunea (din partea lui) ca imi voi putea lua si fetita cand ma voi stabilii si imi voi gasii un loc stabil de munca. Zis si facut, am venit in Romania, m.am stabilit aici, stau cu mama deocamdata, lucrez de 7luni si intentionez sa raman pt ca vreau sa cresc pe plan profesional in cadrul companiei unde lucrez. Problema acum, e ca EL nu mai este de acord sa o iau la mine, fapt care ma "obliga" intr-un fel, sa il dau in judecata pentru a obtine custodia fetei. Am vrut sa evit pe cat posibil sa rup relatia lui cu fetita, deci nu as vrea nimic drastic, vreau sa evit drama sau mai stiu eu ce.... Nu am pretentii la absolut nimic din partea lui, imi vreau doar fetita sa o pot creste cum cred ca e mai bine pentru ea Imi puteti da o indrumare, cum ar trebuii sa procedez? pentru ca nu am inaintat nici o propunere sau vreun dosar la judecatorie, inca! Iar eu... abia astept sa-mi strang puiul la piept, au trecut deja 8 luni fara ea, si nu mai suport dorul asta! | |
|
|
|
19-03-2016 |
 | Daniel Vizitator |
| Dvs. va referiti la custodie exclusiva si cred ca deja pe mii de siteuri inclusiv pe asta scrie de tot atatea ca aceasta custodie exclusiva, de fapt exercitare a autoritatii parintesti in mod exclusiv, nu se mai obtine deloc daca tatal nu isi bate copilul, nu este drogat sau alte chestiuni foarte grave care pot atrage decaderea lui din drepturile parintesti. In rest, instanta dispune custodia comuna. | |
|
|
|
19-03-2016 |
 | Daniel Vizitator |
| Solutia este sa incercati sa va intelegeti daca tatal copilului nu se afla intr-un din cazurile acelea extreme. | |
|
|
|
20-03-2016 |
 | E. Vizitator |
| Nu vreau custodia exclusiva.... doar sa o pot creste eu... daca vrea o poate lua in vacante sau sa vina sa o vada... nu am nimic impotriva... doar ca nu e capabil sa fie tata, "nu se simte pregatit" asta mi.a tot spus tot timpul de cand o avem pe fetita asta. Si avand in vedere ca relatia noastra nu merge deloc, macar sa o pot tine in liniste si pace, ca de scandaluri e satula saraca... el fiind cu familia lui acolo, o familie dezorganizata, beau si nu se respecta intre ei, se cearta tot timpul.... ce poate sa invete fata mea din o asa rutina? Crede.ma ca nu am plecat de bine ce imi era acolo! Am motivele mele pentru care vreau sa.mi iau copilul de la el... sa.mi zica mersi ca nu.i cer absolut nimic, cum fac alte nesatule... vreau liniste pt mine si copilul meu, atat, simplu! | |
|
|
|
04-04-2016 |
 | Avocat Daiana Roman Vizitator |
| Nu vreti custodie comuna, dar din pacate ce ati detaliat ca vreti exact asta inseamna Va inteleg frustrarea, dar asta e legea. Custodia comuna nu inseamna ca tatal sa-l ia pe copil doar in vacante. | |
|
|
|
04-04-2016 |
 | Avocat Daiana Roman Vizitator |
| Am vrut sa scriu custodie exclusiva mai sus.. | |
|
|
|
24-09-2016 |
 | Mariana Vizitator |
| buna seara.am divortat,precizez ca eu am inaintat divort,este si un minor la mijloc.am cerut custodia fetitei insa am fost refuzata categoric avand tot el castig de cauza.s-a hotarat ca fetita sa mearga la tatal sau,obligandu-ma pe mine sa platesc pensie alimentara .la proces nu depus nici o dovada impotriva mea si nici la ultima infatisare nu s-a prezentat.doresc sa fac apel si as vrea sa stiu ce sanse am sa pot castiga eu. | |
|
|
|
24-09-2016 |
 | Mariana popescu Vizitator |
| mariana a scris pe 24-09-2016: buna seara.am divortat,precizez ca eu am inaintat divort,este si un minor la mijloc.am cerut custodia fetitei insa am fost refuzata categoric avand tot el castig de cauza.s-a hotarat ca fetita sa mearga la tatal sau,obligandu-ma pe mine sa platesc pensie alimentara .la proces nu depus nici o dovada impotriva mea si nici la ultima infatisare nu s-a prezentat.doresc sa fac apel si as vrea sa stiu ce sanse am sa pot castiga eu. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |