Ești aici > Forum > Relaţii de familie

CONTRACT INTRE SOTII

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 22-05-2016
Vizitator
BUNA ZIUA.
SANT CASATORITA DE 17 ANII.CU O LUNA INAINTEA CASATORIEI SOTUL A ACUMPARAT O LOCUINTA PE NUMELE LUI.NE-AM CASATORITCHIAR DACA INTRE NOI ESTE O DIFERENTA DE 15 ANII.
DIN CASATORIA ANTERIORA SOTUL MEU ARE UN BAIAT.RELETIA DINTRE EI FIIND UNA NORMALA
TOT CE AM FACUT IN ACEA LOCUINTA AM FACUT PE MUNCA MEA SI A SOTULUI NIMENI NU NEA AJUTAT CU NIMIC.
ACUM TRECAND ATATIA ANII .SOTUL SA GANDIT SA IMI FACA UN TESTAMENT SAU O DONATIE CA DUPA DECESUL LUI SA NU AM PROBLEME CU FIUL SAU/AM INTELES CA NU EXISTA NICI O MODALITATE DE AMA TRECE SI PE MINE IN CONTRACT.IN TOTI ACESTI ANII AM AJUTAT SI COPILULCU BANII SI ALTE BUNURI VALORICE ORIND A AVUT NEVOIE.ASI DORII SA IMI SPUNETI CE ACT NOTARIAL AR FI SIGUR SA AM SI EU BATRANETIA SIGURA SI LINISTITA. VA MULTUMESC !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.