Ești aici > Forum > Relaţii de familie

SENTINTA DIVORT cu numele ex sotului scris gresit

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 14-06-2016
Cormano

alfaliliums@libero.it
Buna ziua, in sentinta mea de divort numele sotului este scris gresit.
In momentul casatoriei acum 15 ani el se numea Mihai Catalin iar in momentul divortului el avea deja numele schimbat in Mihai ,
dar in sentinta de divort el rezulta tot Mihai Catalin.
Avocatul sustine ca odata cu sentinta contractul lui cu mine - client s-a incheiat.

Are dreptate avocatul ? Chiar daca este o diferenta de nume in sentinta si eu nu ma pot recasatori, nu este obligatia avocatului sa.mi rezolve sau sa.mi comunice si sa ma indrume cum sa obtin o sentinta de divort corecta, valabila ?
Multumesc.

Gina
Răspunde
 18-06-2016
Vizitator

Avocatul a fost imputernicit doar sa va asiste si reprezinte la procesul de divort, nu are obligatia in baza contractului de asistenta respectiv sa va rezolve si orice alte probleme conexe aparute care presupun o noua actiune in justitiei. S-ar fi putut pune aceasta problema doar daca s-ar fi mentionat expres in contractul de asistenta sau in delegatia/imputernicirea avocatiala ca se angajeaza si pentru rectificarea numelui.
Răspunde
 02-07-2016
Cormano

alfaliliums@libero.it
Buna ziua. Multumesc foarte mult pentru raspuns. Specific ca avocatul meu a fost informat de aceasta variatie de nume intrucit am procurat de la bun inceput avocatului si dovezile cu schimbarea prenumelui.

Gina
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.