Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Imi vreau fetita inapoi

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 25-09-2016
Vizitator
buna ziua. am si eu o problema......am divortat,eu am inaintat divortul,precizez ca este un minor la mijloc... am cerut custodia fetitei si pensie alimentara insa mi s-a refuzat iar in acest caz tot el a avut castig de cauza castigand fetita si obligandu-ma pe mine sa ii platesc pensie alimentara. el nu a depus nici o proba impotriva mea,nici la ultima infatisare nu s-a prezentat.......si cu toate acestea a castigat.vreau sa fac apel si as dori ce sanse mai am sa castig copilul.mulumesc,astept un raspuns
Răspunde
 16-01-2017
Craiova
0760792174
http://avocatlorenadinca.ro

Bună seara. Puteți declara apel împotriva sentinței pronunțate de către prima instanță, in termenul legal de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Șansele de reușită reprezintă o chestiune subiectivă, ele depinzând de o multitudine de factori, printre care, intr-adevăr, si probele pe care le veți depune in susținerea apelului.

Telefon : 0760 792 174
www.avocatlorenadinca.ro
Răspunde
 28-01-2017
Vizitator
cum procedez daca mama a parasit capilul si nu sunt trecut ca tata an certificat si a plecat an alta tara de 3 ani si sa maritat acolo si a urmat si un copil iar capilul din romania a ramas cu mine adica tatal dar nu sunt trecut ca tata cu procedez
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.