Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Vreau sa stiu ce acte trebuiesc si cum se poate infia un major

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 07-03-2017
Vizitator
Sun divortata din iulie 2010. Am o fetita nascuta in 29.11.1993 care mi-a fost incredintata de instanta mie. In 2010, luna august, eu cu fetita ne-am mutat la actualul meu sot cu care m-am casatorit in 03.09 2011. Tatal natural a platit pensie alimentara fetei dar sotul meu si cu mine s-a ocupat de fetita, care acum este la facultate si este intretinuta de sotul meu eu neavand sesrviciu de 2 ani de zile. Eu, sotul meu si fata, care este majora, am vrea ca sotul meu sa o infieze. Fata are acum 23 de ani. Este posibila infierea? Ce acte trebuiesc depuse si unde? Ce acte practic trebuiesc aduse pentru dovada ca din august 2010 sotul meu s-a implicat in cresterea fetei cand era minora?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.