Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Calcul pensie alimentara peste 18 ani

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 04-05-2017
Vizitator
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o problema. Sotul meu are din prima casatorie o fata care a implinit 18 ani si care este eleva. In urma cu 7 ani instanta a hotarat sa plateasca o pensie alimentara de 25% din salariu, pensie alimentara pe care a achitat-o la zi. Va rog sa imi spuneti care este metoda de calcul dupa 18 ani. Mentionez ca suntem casatoriti de 5 ani, am si eu un copil de 18 ani, avem venituri dar si datorii la comun. In acest caz, avand in vedere ca avem 2 copii de 18 ani, copii pentru care avem custodie comuna amandoi, calculul ramane acelasi de la momentul divortului dintre cei doi? In speranta unui raspuns va multumesc anticipat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.