Ești aici > Forum > Codul muncii şi litigii de muncă

Re:Aplicarea codului muncii pentru militarii angajati cu contract

Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde 2 Final
 22-02-2020
Vizitator
Am inteles sustenerile dvs.

Pentru aceasta concediere de necorespundere profesionala ,fie ca sunt incidente prevederile unor legi speciale sau cele de drept comun , exista procedura comunicarii actului concedirerii catre persoana vizata sub sanctiunea nulitatii absolute .

Angajatorul nu a uzat de nicio procedura
Răspunde
 22-02-2020
Vizitator

Daca s-a dispus concedierea cum spuneti dvs prin ordinul ministrului de interne,acest ordin trebuia publicat in MOF prentru a produce efecte, iar daca acesta era ordin cu caracter clasificat emitentul trebuie sa faca dovada.
Răspunde
 22-02-2020
Vizitator
Trebuie sa recunosc ca sunteti de mare ajutor atunci cand contraziceti sustinerile mele , tocmai imi pot construi apararile mult mai bine.
Răspunde
 22-02-2020
Vizitator
E mai bine daca si castigati.
Răspunde
 24-03-2020
Sheffield
07917825683
dorinmedium@gmail.com
In sfarsit am aflat temeiul legal al incadrarii ca jandarm cu contract:

''Angajatorul'' sustine ca incadrarea jand.cu contract in perioada 1994-2003 s-a facut in baza OMI nr.430/1994 iar procedurile de trecere in rezerva sunt stipulate in anexa A a acestui ordin de ministru.

Am cautat curios acest ordin si nu-l gasesc....si nici cei de la jandarmerie nu vor sa mi-l comunice ...nemotivat. Nici in arhiva MOF nu exista .
Răspunde
Răspunde 2 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.