Forum întrebări juridice - Codul muncii şi litigii de muncă |
|
|
19-02-2023 |
 | Gyno Vizitator |
| Bună ziua am depus actele de șomaj pe data de 15 02 2023 când osa îmi primesc bani pe șomaj în câte luni? | |
|
|
|
19-02-2023 |
 | Gyno Vizitator |
| Bună ziua am depus actele de șomaj pe data de 15 02 2023 când osa îmi primesc bani pe șomaj în câte luni? | |
|
|
|
20-02-2023 |
 | Lex Vizitator |
| In luna martie ar trebui sa primiti banii pe somaj daca cererea Dvs este acceptata. | |
|
|
|
05-05-2023 |
 | Gabriel1985
|
| Nu mi-au mai prelungit contractul de muncă după un an jumătate,mi-au dat adeverința de șomaj pe 08.04.2023 și eu nu m-am dus ptr a băga actele de șomaj au trecut două luni,dacă mă duc să depun actele mai pot beneficia de șomaj deși au trecut două luni de când a fost emisa adevetința de șomaj | |
|
|
|
05-05-2023 |
 | Gabriel1985
|
| Nu mi-au mai prelungit contractul de muncă după un an jumătate,mi-au dat adeverința de șomaj pe 08.04.2023 și eu nu m-am dus ptr a băga actele de șomaj au trecut două luni,dacă mă duc să depun actele mai pot beneficia de șomaj deși au trecut două luni de când a fost emisa adevetința de șomaj | |
|
|
|
18-05-2023 |
 | Candrea adriana Vizitator |
| Am depus actele pe 1 martie când primesc banii | |
|
|
|
05-07-2023 |
 | Pamela Susana Maris Vizitator |
| Buna ziua cum pot sa stiu daca iau somaj am depósito actele si nu am primit nici un raspuns nu vb lb germana. MULTUMESC. | |
|
|
|
14-07-2023 |
 | Ioana Vizitator |
| Mam anregistrat la sepe a lepe pentru somaj am pe antai 5.si nu am primit nimic | |
|
|
|
17-08-2023 |
 | LOGHIN ELENA Vizitator |
| Bună ziua. Din17 iulie 2023sunt în șomaj as vrea sa stiu daca șomerii primesc vouchere alimente și energie. Va multumesc | |
|
|
|
22-09-2023 |
 | Diana Vizitator |
| Bună.imi puteți spune cu ce banci lucreaza cei de la șomaj? | |
|
|
|
12-10-2023 |
 | Gabriela Vizitator |
| Am depus dosarul de somaj pe data de 5.09.ac.si am ales sa primesc șomajul pe card.Aveti idee pe ce dată intră banii in cont? | |
|
|
|
23-07-2024 |
 | Mogos elena Vizitator |
| Buna Ziua luna trecută am depus dosarul pentru șomaj pe data de 27 luna trecută astăzi a venit poștașul și mi-a adus șomajul care este de 88 de lei și mie mi-a spus că trebuie să primesc 660 lei pe lună dc așa de puțin am primit | |
|
|
|
16-09-2024 |
 | Elena Vizitator |
| Buna ziua !Am depus actele pentru șomamj in Germania dupa o perioada de munca de 3 ani insa in cererea pe care am depus-o la medicul forțelor de munca am spus motivul este ca ,merg acasa in Romania sa fiu alaturi de familia mea deși verbal am precizat ca nu mai pot munci pentru ca in urma cu un an am fost operata la piciordatorita efortului fizic nu mai pot munci .Locuința erea a angajatorului și imediat dupa incheierea contractului sunt obligata sa parasesc locuința așa ca ,motivul a fost și cel ca nu am unde locui din aceasta cauza plec din Germania .Intrebarea este urmatoarea .,cit de mult imi va afecta aceasta plata a indemnizației? .Va mulțumesc ! | |
|
|
|
15-11-2024 |
 | Mihaela Vizitator |
| Bună ziua pe data de 7 am fost sa îmi pună viza și pe carnețel.scrie ca pe data de 15 mi se va întra bani în cot .e posibil sa îți bage mai devreme decât de data 15 cum scrie pe carnețel | |
|
|
|
19-11-2024 |
 | Renata Vizitator |
| Bună ziua am și eu o întrebare ,am depus actele pentru șomaj pe data de 10 octombrie 2024 pe 20 noiembrie trebuie sa merg la prima viză de șomaj , dar încă nu am primit banii pe card, știți cumva dece ? Am vorbit cu cei de la somaj au zis că banii intră pe 19 noiembrie în card dar încă nu am primit nimica pe google scrie că fiecare luna pe 10 se depun banii eu nu știu ce să cred | |
|
|
|
19-11-2024 |
 | Hota Vizitator |
| Bună ziua lucrează cu BT , cu BRD | |
|
|
|
14-12-2024 |
 | Simon Vizitator |
| Bună.Acum 2 zile când m-am prezentat pt.a- mi pune ştampila pe carnetul de şomaj, doamna de la ghişeu m-ia cerut ibanul de la contul bancar şi parola de la gmail,spunând că am nevoie să îi mai prezint aceste documente al unei persoane pt.a achiziționarea a 2 tichete de prestări servicii. Ce lege a apărut în acest sens şi are dreptul ajofm să îmi ceară aceste documente? Mulțumesc! | |
|
|
|
16-12-2024 |
 | Vizitator Vizitator |
| Ar trebui sa adresati aceasta intrebare conducerii AJOFM (directorului AJOFM) personal mergand in audienta. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |