Ești aici > Forum > Drept civil

Re:Succesiune

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde 2 Final
 14-02-2023
Vizitator
Revin din nou cu un raspuns: cel mai bine ar fi sa deschideti proces atat in contradictoriu cu primaria care este parata cunoscuta cat si in contradictoriu cu mostenitorii tertei persoane care sunt parati necunoscuti - pentru ca hotararea judecatoreasca ce se va pronunta de instanta in cauza sa le fie opozabila si lor si pentru a preintampina deschiderea unui nou proces de catre mostenitorii tertei persoane impotriva dvs.
Răspunde
 18-06-2023
Vizitator

Buna ziua.va rog să mă ajutați Intr o probl.f.grea.am deschis proces de succesiune dupa tatăl meu,decedat în 1973 si mama deced.in 1990.suntem 5 frați ( 4 decedati cu urmași), cum trb sa facem partajul după o casă veche ,nelocuită,administrată de o nepoată.specific că un frate a primit( i s -a construit) în timpul vieții tatălui o casă și teren( primit pe legea18),dar casa fara acte,întreb el mai intra la succesiunea după părinți? Ar trb .adăugată și casa lui în masă succesorala.Multumesc
Răspunde
Răspunde 2 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.