Ești aici > Forum > Drept civil

Cum poți constrânge o societate să-ți pună la dispoziție un serviciu, plătit dar nu-l primești

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 04-05-2016

Am achiziționat de la o societate comercială un produs (am emis BO) pe care inițial nu l-am putut achita, nu din rea voință ci pentru că aceștia greșiseră facturile (am trecut un CUI de la altă societate). Au introdus BO în bancă au încasat o parte din bani, urmând ca peste o perioadă de timp să achităm și restul de bani, existând o poprire pe cont pentru diferență. La momentul acesta au toată suma încasată dar refuză să ne pună la dispoziție serviiciile și produsele plătite. Care este forma legală prin care îi putem obliga să ne livreze ce am plătit?..
Răspunde
 12-05-2016
Vizitator

Ii chemati in judecata pentru neexecutarea contractului si solicitati pretentiile respective.

Despre neexecutarea contractului:
Excepţia de neexecutare a contractului

Model de actiune in pretentii:
http://legeaz.net/modele/actiune-pretentii-despagubiri-materiale-morale

Actiunea se timbreaza conform Art. 3 din ordonanta privind taxele de timbru:
OUG nr. 80/2013 actualizată
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.