Forum întrebări juridice - Legea pensiilor |
|
|
01-10-2013 |
 | Andronache ilie Vizitator |
| am lucrat 22 de ani grupa 1 de munca suta la suta inante de 2001cit mi se scade la pensii | |
|
|
|
09-10-2013 |
 | Tudora ion Vizitator |
| Rog pe cei interesati in rezolvarea cit mai urgenta a schimbarii in mod favorabil a legislatiei prvind grupa 1 de munca, abuziv si neconstitutional modificata de guvernul Boc si mentinuta cu mare nepasare de actualul guvern Ponta , sa ne unim in numar cit mai mare pentru rezolvarea favorabila si legala a doleantelor noastre , pentru acest lucru fiind obligatorii citiva pasi esentiali ; 1-Trimiterea de petitii scrise parlamentarilor din circumscriptia electorala de care apartinem . 2-Incercarea de cooptare a sindicatelor ai caror membrii au lucrat pina in 2001 in grupa 1 de munca si determinarea acestora sa prtcipe la toate actiunile si mitingurile care vor fi organizate , sper , petru rezolvarea doleantelor noastre . 3-Inceperea demersurilor pentru a actiona in instanta statul roman avind in vedere caracterul neconstitutional al legii , aplicarea ei este retroactiva asimilarea celor 2 grupe fiind ilegala , fiind diferite atit conditiile de munca cit si cuantumul contributiei pe care am platit-o la sistemul public de pensii .Generatia noastra a fost nedreptatitade 2 ori , fiind sigura categorie sociala de acest fel .O data prin marirea virstei de pensionare cu 5 ani care are ca finalitate 2015 si confiscarea ilegala si retroactiva a inca 6 ani petru cei carea au lucrat in grupa 1 peste 20 de ani . | |
|
|
|
03-11-2013 |
 | Bogdan gheorghe Vizitator |
| am lucrat17 ani in grupa 1 am 51 ani si vecchime 30 ani cu tot cu armata .Cand ma pot pensiona/ | |
|
|
|
08-11-2013 |
 | Royopopiroticescovici Vizitator |
| pai cum sa faca sa nu ne de drepturile se stie ca in timpu lui ceausescu sa lucrat mult popor in grupe si au gasit ei o lege sa nu beneficiez de drepturile tale, | |
|
|
|
10-11-2013 |
 | Mia Vizitator |
| rusine sa le fie!niste mincinosi! | |
|
|
|
10-11-2013 |
 | Toma Vizitator |
| intrati si aici: https://www.facebook.com/drepturigrupa1demunca http://www.petitieonline.net/petitie/60801141/semnaturi | |
|
|
|
13-11-2013 |
 | Iordache gabriel Vizitator |
| sunt de acord sa ne organizam pentru rezolvarea acestui abuz.eu zic sa mergem la curtea constitutionola reprezentati de avocati,petitie sau memoriu la avocatul poporului.am incercat la nivel judetean dar ei sunt limitati | |
|
|
|
17-11-2013 |
| exista lvreu un caz pe acesata tema(sesizare contestatie sau petitie) la curtea constitutionala? trebuie angajat un avocat cu practica la curtea constitutionala si dat drumu.am obsevat ca www.petitie on line se adreseaza doar guvernului si parlamentlui sepoate adresa si curti constitutionale ? la nivel de cedo trebuie facuta cunoscuta aceasta nedrptate.ministru muncii recunoaste ca este o nedreptate si ca a fost antamata f.m.i. dar rezolvarea pe cind? | |
|
|
|
17-11-2013 |
| exista lvreu un caz pe acesata tema(sesizare contestatie sau petitie) la curtea constitutionala? trebuie angajat un avocat cu practica la curtea constitutionala si dat drumu.am obsevat ca www.petitie on line se adreseaza doar guvernului si parlamentlui sepoate adresa si curti constitutionale ? la nivel de cedo trebuie facuta cunoscuta aceasta nedrptate.ministru muncii recunoaste ca este o nedreptate si ca a fost antamata cu f.m.i. dar rezolvarea pe cind? | |
|
|
|
02-12-2013 |
 | Mircea viorel Vizitator |
| in sfarsit dupa 3 ani de amanari sa rezolvat in bine problema grupei 1-a de munca. Plx717/2011 este pe ordinea de zi astazi 02.Dec.2013 | |
|
|
|
04-12-2013 |
 | Mircea viorel Vizitator |
| mircea viorel a scris pe 02-12-2013: in sfarsit dupa 3 ani de amanari sa rezolvat in bine problema grupei 1-a de munca. Plx717/2011 este pe ordinea de zi astazi 02.Dec.2013 dar mai navem de asteptat pana in ianuarie 2014 asa s-a laudat d-ul ministru prim Ponta. | |
|
|
|
10-12-2013 |
 | Vizitator Vizitator |
| In instanta se aplica legea speciala noua. Asa a decis Curtea Constitutionala | |
|
|
|
13-02-2014 |
 | Halaszparaschiva@yahoo.co Vizitator |
| anii de grupa unde sunt la pensie anticipata si anticipat pertiala ??de ce acel "nu mai mult de 5 ani"fata de varsta de pensionare??de nu 5 ani plus anii cuveniti dupa grupe??totusi este un drept castigat care ar trebui acordat in toate formele de pensionare!!! | |
|
|
|
29-07-2014 |
 | BUFTEA Vizitator |
| iesit la pensie de boala 1995, 12 ani gr.I la CFR, implinesc 60 DE ANI in 13.02.2015, vreau sa mi se dea 6 ani la cei 12 din gr.1. | |
|
|
|
21-08-2014 |
 | Apetroaei cristian Vizitator |
| in ce categorie de grupa intra fochjstii si care este legea de incadrare la grupa | |
|
|
|
22-09-2015 |
 | Bosilca Aurel Vizitator |
| In perioada 2001 2006 am lucrat alternativ in conditii speciale si in conditii normale, aproximativ in parti egale, ca timp. Cind am primit decizia de pensie acesti ani au fost considerati exclusiv in conditii nornale, e corect asa? | |
|
|
|
04-03-2016 |
 | Puscas Toader Vizitator |
| Am recunoscuti 5 ani si 11 luni de grupa a II-a . Va rog sa-mi spuneti daca am vreun beneficiu la pensie sau nu . Un domn de la Casa de pensii mi-a spus ca nu am nici un beneficu .Am inteles ca nu ma pot pensiona mai repede neavand cel putin 6 ani de gr a II-a , dar ...??? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |