Ești aici > Forum > Relaţii de familie

Re:Indemnizație creștere copil va. Concediu maternitate

Forum întrebări juridice - Relaţii de familie
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde 2 Final
 25-05-2021
Vizitator
Buna ziua .
Sunt angajata din data de 1.09.2029.
Din 12 noiembrie sunt gravida si daca nasc la termen ar trebui sa nasc undeva pe la jumătatea lunii august. Menționez ca nu am lucrat inainte .
Vreau sa știu dacă pot beneficia de concediu postnatal , concediu medical , crestere copil. Și cum ar trebui sa le iau .
Dar cel mai important, daca ma încadrez la concediu pentru crestere copil , având în vedere ca nu voi avea 12 luni lucrate .
Multumesc mult
Răspunde
 23-08-2021
Vizitator

Buna ziua ,am și eu următoarea problema eu am luat până acum din cele 126 de zile 62 și urmează să nasc în septembrie pe 2 practic ,eu nu voi mai avea cele 42 de zile după naștere sau cum se calculează că nu îmi dau seama?va mulțumesc
Răspunde
 23-08-2021
Vizitator
Buna ziua ,am și eu următoarea problema eu am luat până acum din cele 126 de zile 62 și urmează să nasc în septembrie pe 2 practic ,eu nu voi mai avea cele 42 de zile după naștere sau cum se calculează că nu îmi dau seama?va mulțumesc
Răspunde
 16-06-2023
Vizitator
Bună ziua , pot renunță la stimulenta de inserție... și sa îmi fac indemnizație?
Răspunde
 09-08-2023
Vizitator
Buna ziua, multe persoane interpreteaza ziua revenirii din CIC diferit (ziua cand copilul implineste 2 ani sau a 2-a zi).Am rugamintea sa ma ajutati cu o baza legala actualizata daca OUG 111 care mentioneaza la Art.2,(1), lit.b) "concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani...", ceea ce presupune ca CIC este "pana la"(2 ani), iar in ziua implinirii varstei de 2 ani salarata isi va incepe activitatea. Multumesc anticipat.
Răspunde
Răspunde 2 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.