Ești aici > Forum > Drept civil

Re:Re:Re:Cum ma pot apăra in dosar?

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
RăspundeStart 4 Final
 20-10-2022
Vizitator
Reaua credinta a unchiului dvs trebuie dovedita de catre dvs in instanta.
Răspunde
 05-11-2022
Vizitator

In acest dosar recunoaste ca a făcut, casa, pe terenul tatălui meu, am o mare problema la primarie tatăl meu nu a fost trecut niciodată pe rol iar cei din primarie nu vor sa arate cum a fost făcută trecerea pe rol.
După vânzarea terenului 6 ani au trecut pana când unchiul meu a fost trecut pe rol nu știu circumstanțele.
Memoriul tehnic și certificatul de urbanism este pe numele tatălui meu, pentru acestea nu trebuia sa fie trecut el pe rol?
Nu pot înțelege de ce niciodată nu a fost trecut pe rol cu acest teren.
Ma puteți ajuta?
Răspunde
 05-11-2022
Vizitator
Tatal dvs nu a fost trecut pe rol pentru ca el nu a depus diligentele necesare pentru a fi trecut pe rol.

Mai precis tatal dvs nu a solicitat functionarului de la primarie printr-o cerere trecerea sa pe rol dupa cumpararea terenului in baza contractului de vanzare cumparare incheiat.

Poate puteti dvs sa reusiti trecerea pe rol a tatalui dvs si a dvs in calitate de mostenitoare in baza contractului de vanzare cumparare incheiat de tatal dvs printr-o cerere prin care sa solicitati aceste lucruri functionarului de la primarie.
Răspunde
RăspundeStart 4 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.